A package’s progress from NJ to IL:
Feb 8, 7 pm: Accepted by USPS in Collingswood, NJ, ~800 miles from destination.
Feb 8, 8 pm (~1 hour after previous location): Arrived in South Jersey distribution center, NJ, ~800 miles from destination.
Feb 9, 7 am (~11 hours later): Departed South Jersey distribution center.
Feb 10, 6 am (~23 hours later): Arrived in Aurora, IL, ~35 miles from destination.
Feb 10, 7 am (~1 hour later): Departed Aurora, IL.
Feb 10, 7:30 am (~1/2 hour later): Arrived in Carol Stream, IL, ~25 miles from destination. Yay! Progress! Almost here!
Feb 10, 11 pm (~15 hours later): Arrived in … Greensboro, NC. Which is ~750 miles from destination. Um.
Feb 12, 2 am (~27 hours later): Departed Greensboro, NC.
Feb 12, 6 pm (~16 hours later): Arrived in Chicago, IL, ~10 miles from destination.
Feb 12, 10 pm (~4 hours later): Departed Chicago, IL.
Feb 13, 10 pm (~24 hours later): Arrived in Carol Stream, IL, ~25 miles from destination. Yes, three and a half days later, the package has at last returned to its ancestral home of Carol Stream, after an epic journey of 1,500 miles to North Carolina and back.
Feb 14, 6 am (~8 hours later): Departed Carol Stream, IL.
Feb 14, 10 am (~4 hours later): Arrived Oak Park, IL. In the same city as destination!
…But Feb 14 is a Sunday, and Feb 15 is a postal holiday, so the package presumably won’t be delivered until Tuesday the 16th.
…This is not a big deal. USPS has been very good to me in general, despite the pandemic and election-related mail and budget issues and snow and rain and heat and gloom of night etc. So I can’t really complain if one of my packages felt like taking the scenic route.
But I was amused enough to feel that it was worth writing up and posting.
And I hope that the package enjoyed the trip, as well as the day-plus that it spent sitting in Greensboro before it was sent back. (Maybe it went out sightseeing!)